Jaanika

Kalastajat nappaavat ennätyskaloja välineillämme ympäri maailman. Siksi onkin tärkeää, että lajin ystävät saavat vieheensä ja vermeensä ajallaan. Pärnun jakelukeskuksessamme työskentelevä Jaanika on yksi logistiikkaeksperteistämme, ja hänen tehtävänsä on varmistaa, että tavarat pääsevät paikasta A paikkaan B.

Logistics | 2 minuutin lukuaika

Mitä logistiikkakoordinaattorin työnkuvaan kuuluu?

Aika moniakin juttuja! Ensisijainen hommani on lähtevien jakelutuotteiden koordinointi. Varmistan, että kuljetukset lähtevät ajalaan ja dokumentointi on kunnossa. Mutta autan myös asiakaskyselyiden kanssa ja hoidan erilaisia juoksevia asioita! Ja aina kun aikaa liikenee, autan kollegoitani saapuvien tuotteiden logistiikan kanssa.

Miten löysit tiesi Rapala VMC:lle?

Viime vuonna, elettyäni 15 vuotta Briteissä, totesin että nyt on aika palata kotiin Viroon. Olin hakenut samalla muutamiin työpaikkoihin. Lopulta kävi niin, että sain työtarjouksia useammastakin paikasta, ja minun piti päättää, minkä tarjouksista hyväksyisin. Kuten historia näyttää, otin tämän työn vastaan – enkä ole katunut hetkeäkään!

Mikä on työssäsi parasta?

Kuten arvata saattaa, työnkuvani elää päivän mukaan. Ja minusta se on pelkästään hyvä asia! Toinen suosikkiaspekteistani on työyhteisö: pidän kollegoistani paljon – mikä on erittäin tärkeää siinä mielessä, että työni nojaa vahvasti yhteistyöhön.

Nappaako kalastus?

Jos suoraan puhutaan, en ole pahemmin kalastanut! Mutta viime talvena menimme kyllä tiimin kanssa Pärnu-joen jäälle pilkkimään. Valitettavasti itse en napannut muuta kuin flunssan! Isäni on kuitenkin innokas kalastaja, ja olenkin aika varma, että tulevaisuudessa lähden hänen kanssaan veneellä oikein kunnon kalareissulle.

Jos olisit Rapala-uistin, mikä niistä olisit?

Onpas paha kysymys. Luultavasti se kaikkein värikkäin viehe!